Contacte
Canals de comunicació
L’APP de 7 iTRIA/Fundesplai
El canal de comunicació principal entre les famílies i el servei de menjador és l’app de 7 I Tria/FundEsplai. És a través d’aquesta APP que les famílies us podeu inscriure al servei notificar la rutina, informar de les absències, consultar assistències i rebuts, accedir als menús, rebre els informes trimestrals i estar al dia de les novetats i notícies del servei de menjador. I alhora us facilita una comunicació directa amb el coordinador/a del servei de menjador de la vostra escola.
Canals habituals del centre educatiu
La informació del servei de menjador que sigui d’interès general a tot l’alumnat i famílies del centre educatiu, la fem arribar a través dels canals de comunicació propis del centre educatiu (Dinantia, canals de missatgeria instantània, altres apps pròpies del centre…)
Correu electrònic dels coordinadors pedagògics dels respectius serveis de menjador
Nom | Escoles que coordina | ||
---|---|---|---|
Sandra Iglesias | sandra.iglesias@7itria.cat | Escola Jacint verdaguer, Escola Les Basseroles, Escola Pinediques , Escola El Gurri, Institut Escola Carles Capdevila, Institut Escola Josep Mª Xandri, Escola Les Roques, Escola Valldeneu, Escola Els Castanyers i Escola Puig-Agut. | Enviar correu |
Albert Lario | albert.lario@7itria.cat | Escola Andersen, Escola Heurom, Escola La Monjoia, Escola Gafarró, Escola La Forja, Escola Terra Nostra, Escola Vic Centre, Escola Lluçanès, Escola El Rocal i Escola Llevant. | Enviar correu |
Anna Icart | anna.icart@fundesplai.org | Escola Vall del Ges, Escola Fortià Solà , Escola Muntanyola, Escola Quatre Vents, Escola Pompeu Fabra, Escola Joaquim Salarich, Escola Bellpuig, Institut Escola Marta Mata, Escola Comtes Lacambra, Escola Emili Teixidor, Escola l’Agullola i Escola Voltregà.
| Enviar correu |
Correu electrònic per respondre qüestions administratives
Nom | Responsable d’administració | ||
---|---|---|---|
Layla El Mimouni | layla.elmimouni@7itria.cat | Qüestions administratives, rebuts i facturació | Enviar correu |